HOTELLI AQUARIUSKESTA EI TEKEMINEN LOPU KESKEN

TUTUSTU OHEISPALVELUIHIMME

Hotelli Aquarius sopii niin vauvasta vaariin. Tapahtumiemme lisäksi hotellistamme ja sen lähistöltä löytyy lukuisa määrä oheispalveluita ja aktiviteetteja, joita haluamme tarjota asukkaillemme. Kysy lisää Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi

SUPERIOR

Kiinnostaisiko keilaus?

Keilaus ja hohtokeilaus

Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa, kuin keilata ja nauttia rennosta tunnelmasta kaveriporukan kanssa ja jatkaa siitä iltaa?…

Hallissamme on neljä rataa ja suosittelemme neljä pelajaa / rata.
Normaali keilaus
Ma-pe klo 10-19 21€ / rata / tunti
La klo 10-15 21€ / rata / tunti
Su klo 10-11.30 21€ / rata / tunti

Hohtokeilaus
Ma-to klo 19-22 28€ / rata / tunti
Pe klo 19-22.30 28€ / rata / tunti
La klo 15-23 28€ / rata / tunti

Kenkävuokra 1 €

Koululaisryhmille normaali keilaus koulun aukioloaikoina arkisin aamu- ja iltapäivisin 14 € /rata / tunti. sis. kenkävuokran.
Koululaiset, arkisin klo 10 – 14.00 16 € / rata / tunti, sis. kenkävuokran.
Eläkeläiset ja työttömät, arkisin klo 10 – 14.00 16 € / rata / tunti, sis. kenkävuokran.

Opastushinnasto
Toivomme paikalle saapumista 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Opastukset arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 12-15. Opastus kestää n. 15 minuuttia.

1-5 henkilöä: 11€ / krt
6-10 henkilöä: 16€ / krt
11-20 henkilöä: 21€ / krt
21 -> henkilöä: 26€ / krt
Muina aikoina sopimuksen mukaan: 26€ / krt

Lasten synttäripaketit:

Paketti 1
-Keilaus 1 h
-Chipsejä, popcornia, irto- ja vaahtokarkkeja
-Täytekakkua ja limsaa
Hinta 18,50 /hlö Hohtokeilauksena 20,50/hlö

Paketti 2
-Keilaus 1 h
-Chipsejä, popcornia, irto- ja vaahtokarkkeja
-Nauravat nakit, lihapyörykät, pizzapalat, ranskalaiset perunat
-Limsaa
-Jäätelökimara ja kastike
Hinta 23,50/hlö Hohtokeilauksena 25,50/hlö

Paketti 3
-Keilaus 1 h
-Juustoburgerit, tikkuperunoita
-Banaani-suklaapirtelö
-Vaahtokarkkeja
-Limsaa
Hinta 21,50/hlö Hohtokeilauksena 23,50/hlö

Paketti 4
-Keilaus 1 h
-Herkkukori: Pariloitua kananpoikaa, Cocktail lihapyöryköitä,
lohkoperunoita, kurkkutankoja, majoneesia
-Ohukaiset, hilloa, kermavaahtoa
-Irtokarkkia
-Limsaa
Hinta 23,50/hlö Hohtokeilauksena 25,50/ hlö

STANDARD

LAITTEITA JA VAPAITA PAINOJA

ISO UUSI KUNTOSALI

Aquariuksesta löydät uuden kuntosalin, jossa on kaikki tarvittava ja paljon eri laitteita. Meillä viihtyy nuori ja ikääntyvä liikkuja, kuntosaliuraansa aloitteleva ja himoharjoittelija. Voit treenata yksin tai ryhmässä, tilaa riittää.

STANDARD

Golfmatkalle merelliseen Uuteenkaupunkiin

Tule pelaamaan kierros

Tule tutustumaan Uudenkaupungin täysimittaiseen Golf-kenttään, joka sijaitsee vain kävelymatkan päässä Hotelli Aquariuksesta. Meren läheisyydestä johtuen pelikausi on Suomen pisimpiä…

Tarjoamme edullisen golfpaketin

132 € / 1HH / vrk
177 € / 2HH / vrk
247€ / 3HH / vrk

Hinnat sisältävät: Green feen, asukassaunan ja porealtaan käytön iltaisin ja runsaan aamiaisen. Hinnat voimassa rajoitetusti. Meillä käy myös liikuntasetelit.

STANDARD

Aloita liikkuminen nyt

Liikunta, kehonhuolto ja hyvinvointi

Johanna ja Kalle Laihonen, ammattina ja elämäntapana liikunta ja hyvinvointi. Opiskelimme yhdessä personal trainereiksi 2017, lisäksi olemme koulutettuja hierojia. Toimipisteemme sijaitsee hotelli Aquariuksen alakerrassa, jossa käytössämme on mm. vuonna 2019 valmistunut kuntosali. Teemme hierontojen lisäksi yksilö- ja ryhmäliikuntoja, sekä hyvinvointimatkoja.

Meidät tavoitat:
Johanna Laihonen
0414635078
johanna.laihonen@gmail.com

Kalle Laihonen
0414635076
kalle.laihonen@gmail.com
vello.fi/urheiluhierojakallelaihonen

SVIITTI

Ympäri vuoden ja tarjolla on kaikkea

Varaa kulttuurielämys

Tiesitkö, että Uudenkaupungin kulttuurikeskus sijaitsee samassa rakennuksessa Hotellimme kanssa? Varaa itsellesi, tai ryhmällesi teatteripaketti majoituksella sekä ruokailulla, ja nauti mutkattomasti päivästäsi kulttuurin sekä makuelämyksien siivittämänä! Hyvän yön unet tarjoamme teatteripäivän päätteksi mukavissa huoneissamme!

Kultturellisia elämyksiä koetaan Uudenkaupungin kulttuurikeskuksessa, kun UudenkaupunginTeatteri tarjoaa hauskoja hetkiä; Nunnia ja konnia, Autotehdas ja Asessorin naishuolet. Katso lisää näytöksistä ja tarkemmista ajankohdista Uudenkaupungin Teatterin sivuilta.

Kysy ryhmällesi tarjousta mahtaviin teatteripaketteihin Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi

SVIITTI

Irtaudu arjen kiireestä

Isonkarin majakkasaaren  risteily

Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde. Saari sijaitsee Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Isokari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon. Saaren näkymää hallitsee merenpinnasta 49,4 metriä korkea punavalkoraitainen majakka. Majakka valmistui vuonna 1833 ja se on Pohjanlahden korkein.

Kysy lisää Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta myynti@hotelliaquarius.fi / 044-5610077

STANDARD

Haluatko järjestää saunaillan?

Hotelli aquariuksen tilavat saunatilat

Hotelli Aquariuksessa voi nauttia saunan löylyistä ja porealtaasta. Saunamme pehmeät löylyt tarjoaa kotimainen ilmankosteutusjärjstelmä Kastee. Lempeä saunominen spa- ja wellnes tyyliin lukuisin terveyshyödyin sopii kaikille. Meillä järjestät vaivattomasti mieleisesi saunaillan isommallekkin porukalle. Teemme mielellämme saunailtaanne tarjouksen. Kysy lisää Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi.

STANDARD

Tyttöjen ilta tulossa?

Yökerho reeina

Night club Reeina on hotelli Aquariuksen alakerrassa sijaitseva yökerho, joka tarjoaa monipuolista viihdettä yöelämää kaipaaville. Reeinassa voit viettää iltaa hyvästä seurassa, musiikista ja drinkeistä nauttien. Yökerho tanssittaa asiakkaitaan monipuolisen musiikin tahdissa, aina 80- ja 90- luvun hiteistä tämän päivän tanssimusiikkiin. Reeina palvelee la kello 22:00-04:30. Ikäraja on 18v.

STANDARD

Kokeile jotain erilaista

Hiihtoputki

VahterusRing tarjoaa ainutlaatuiset olosuhteet erilaiseen harrastamiseen. Täällä voit kokea monia vauhdikkaita ja mielenkiintoisia elämyksiä. Vahterus Ring tarjoaa puitteet useiden urheilulajien ympärivuotiseen harjoitteluun, kuten hiihto, juoksu, sauvakävely, yleisurheilu ja rullaluistelu…

Hotelli Aquarius sijaitsee lähellä Vahterusringiä, tarjoten samalla erinomaiset puitteet ulkoiluun meren rannalla. Tutustu mahtaviin kuntoilupaketteihimme, ja tule nauttimaan olostasi meille.

Kuntoilupaketti
-majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
-aamiainen
-käynti hiihtoputkessa tai curling radalla
-saunan ja porealtaan käyttö
-illallinen

 

Hiihtoputki
Vahterusringin hiihtoputki ja hiihto-olosuhteet hakevat vertaistaan. Vaihteleva maasto ja juuri oikeat olosuhteet houkuttelevat kuntoilijan aina uudelleen nauttimaan ihanteellisista puitteista. Vahterusringin ladut ovatkin tunnettuja juuri hyvästä luistosta!

Hiihtomajoituspaketti
1HH 141€/yö
2HH 105/hlö/yö