KOKOUKSEN TILAAJA SITOUTUU NOUDATTAMAAN HOTELLIN SOPIMUSEHTOJA

Kokouksemme myydään paketteina joihin kuuluu ennalta määrätyt palvelut. Kokouspaketit laskutetaan aina vahvistetun asiakasmäärän mukaisesti riippumatta, osallistujien määrästä. Ryhmälle tehdään aina ryhmälasku = 1 Lasku

Tilaisuuden tarkentaminen

Pyydämme toimittamaan viikkoa ennen tilaisuutta yksityiskohtaisen ohjelman, josta selviää:
• osanottajamäärä
• aikataulu, ateria-ajat, ja mahdolliset ruokavaliot
• tarvittavat kokousvälineet
• tilaisuuden vetäjien nimet

Pyydämme tarkentamaan tilaisuuden osallistujamäärän viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen ko. tilaisuutta. Laskutus tapahtuu tällöin vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.

Tilavaraus on voimassa tilaajan ilmoittamalle osallistujamäärälle. Jos osallistujamäärä muuttuu olennaisesti, Hotellilla on oikeus osoittaa toinen tila varaajalle sekä neuvotella uudelleen tilaisuuden yksityiskohdista ja kustannuksista.

MAKSUEHDOT

Maksu suoritetaan käteisellä tai luottokortilla. Laskutus vaatii laskutussopimuksen jonka voi pyytää hotellin myyntipalvelulta. Laskuun lisätään laskutuslisä.

PERUUTUSEHDOT (yli. 20hlö)

14vrk ennen tilaisuutta 50% tilaisuuden kokonais arvosta

7vrk ennen tilaisuutta 75% tilaisuuden kokonais arvosta

0-7 vrk ennen tilaisutta 100% tilaisuuden kokonais arvosta

TILAAJANVASTUU

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista joita tilaajan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai kokousosanottajat aiheuttavat kiinteistölle tai hotellin irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa hotelliin tuomistaan laitteista ja irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan hotellin henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa.

ERIKOISJÄRJESTELYT

Mikäli tilaisuuteen tarvitaan erityislupia, ohjelmaa, orkesteria, erikoiskoristelua tai poikkeuksellisia teknisiä laitteita sitoutuu tilaaja vastaamaan näistä aiheutuvista kustannuksista.

SOPIMUKSEN SIIRTO

Asiakkaalla ei ole oikeutta siirtää sopimusta tai luovuttaa vuokraamiaan tiloja kolmannelle osapuolelle.