Senioripaketit

Kolmen kaupungin seniorimatkat

Kolme kaupunkia tutuksi kulttuurin ja virkistäytymisen merkeissä.
Voitte aloittaa retkenne merellisestä Uudestakaupungista jatkaen seuraavana päivänä historialliseen Vanhaan Raumaan josta edelleen samana päivänä Satakunnan sydämeen, Harjavaltaan. Retken voi toteuttaa myös päinvastaiseen suuntaan.

Uusikaupunki – Rauma – Harjavalta

Majoittuminen Hotelli Aquariukseen ja lounas. Vierailu Uudenkaupungin automuseoon, jossa myös Saab-kokoelma ja Dynamokeskus Bonkiin. Sauna ja uintimahdollisuus, sen jälkeen iltapala ja mahdollisuus tanssiin.
Aamiainen, lähtö Raumalle, jossa opastettu kiertoajelu Vanhassa Raumassa ja sen jälkeen retki jatkuu Harjavaltaan. Lounas Hotelli Hiittenharjussa, jonka jälkeen vierailu Emil Cedercreutzin museoon tai vaihtoehtoisesti Uotilan sukutilaan.

Harjavalta – Rauma – Uusikaupunki

Majoittuminen Hotelli Hiittenharjuun ja lounas. Sen jälkeen vierailu Emil Cedercreutzin museoon tai vaihtoehtoisesti Uotilan sukutilaan. Sauna ja uintimahdollisuus, jonka jälkeen iltapala ja mahdollisuus tanssiin.
Aamiainen, lähtö Raumalle jossa kiertoajelu Vanhassa Raumassa. Retki jatkuu Uuteenkaupunkiin Hotelli Aquariukseen lounaalle, jonka jälkeen tutustuminen Uudenkaupungin automuseoon tai vaihtoehtoisesti Dynamokeskus Bonkiin.

Retkipaketin hinta on 90 € / hlö / 2 hh

Paketti on tarkoitettu ryhmille

Sisältäen lounaat, retkikohteet, saunan, iltapalan sekä runsaan aamiaisen (Kuljetukset ei sisälly hintaan.)

ddd