Ravintola Meritähti

meritahti1

Ravintola Meritähti kattaa lounaat ja juhlaillalliset suurille ja pienille ryhmille tilauksesta. Meritähdessä on jopa 260 asiakaspaikkaa sekä baari.

Ravintola Meritähti  ja muut ravintolan tilat ovat tilattavissa myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Meritähti tarjoaa viihtyisät tilat niin yritys- kuin perhejuhliinkin. Tarjoilut järjestämme toivomuksenne mukaan. Kysy lisää juhlapaveluista myyntipalveluistamme numerosta 02-841 3123

Vietä juhlasi merellisissä maisemissa! Oli kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, tai ylioppilasjuhlat, järjestät elämäsi merkittävät juhlapäivät sujuvasti meillä. 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelusta 02-841 3123

Juhlapalvelumme buffet menut

Juhlamenu 35 €/ hlö
Juhlava buffet menuumme tarjoilee alkuun raikkaita merellisiä makuja sekä maukkaita riistaherkkuja. Lämpimät pääruoat ovat valittu tukemaan buffetin alkuruokien makuja, sekä luomaan toisiinsa sopivia makuvivahteita. Juhlabuffetin kruunaa täyteläinen suklaa-vadelmatäytekakku kahvien kera. 

Juhlamenu II (kevyempi) 24 € / hlö
Kevyempi buffet vaihtoehtomme on rakennettu raikkaiden salaattien sekä merellisten herkkujen ympärille. Jälkiruoaksi on valittu hedelmäinen kermakakku kahvien kera. Juhlamenu sopii monenlaisiin tilanteisiin.

Varaukset ja tiedustelut
Hotelli Aquarius
Kullervontie 11 B
23500 Uusikaupunki
+358 (0)2 841 3123
hotelli@hotelliaquarius.fi
http://www.hotelliaquarius.fi/

ddd