Teatteripaketit

Varaa itsellesi kulttuurielämys

Kultturellisia elämyksiä koetaan taas Uudenkaupungin kulttuurikeskuksessa kun Uudenkaupungin teatteri tarjoaa hauskoja hetkiä; Housut Pois, Sylvia, Tuija ja laulava Patja sekä vierailunäytökset Yhdessä 40 V. sekä Saikkua, kiitos! Katso lisää näytöksistä ja tarkemmista ajankohdista Uudenkaupungin Teatterin sivuilta. 

Teatteripakettimme

Teatteripaketit alkaen 43,50 / hlö

Tiesitkö, että Uudenkaupungin kulttuurikeskus sijaitsee samassa rakennuksessa Hotellimme kanssa? Varaa itsellesi, tai ryhmällesi teatteripaketti majoituksella sekä ruokailulla, ja nauti mutkattomasti päivästäsi kulttuurin sekä makuelämyksien siivittämänä! Hyvän yön unet tarjoamme teatteripäivän päätteksi mukavissa huoneissamme!

Teatteripakettiisi voit yhdistää jotakin seuraavista:

  • Teatteri-esitys
  • Majoitus
  • Ruokailu ravintolassamme
  • Tilaussauna
  • Keilaus Aquarius Bowling keilahalissa
  • Muita aktiviteetteja, kuten golgausta, hiihtoa tai curlingia

Pakettimme sopivat niin isoille kuin pienillekkin ryhmille, ja räätälöimme mielellämme juuri teidän ryhmälle sopivan paketin.

Tutustu herkullisiin menu vaihtoehtoihimme

Teatteripaketti menu I, avaa menu tästä
Raikas ja kevyt Menu I tarjoilee runsaita salaatteja yhdessä maukkaan kanan sekä murean poron kanssa. Jälkiruokana maistuva Tiramisu.

Teatteripaketti menu II, avaa menu tästä
Rikastetumpi Menu II tarjoaa alkuun runsaamman salaattivalikoiman sekä pääruokana kanaa, nieriää ja herkullista leppäsavustettua porsaanfileetä.

Kevyempään nälkään Metsästäjän herkkuleipä.

Kysy lisää teatteripaketeista Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi tai Uudenkaupungin teatterista 02-8451 5440. Yhteydenottopyynnön voit jättää myös sähköisen lomakkeemme kautta täältä!

 

Syksyn 2018 teatteripaketit myydään nyt!

Seuraavan kauden, eli syksyn 2018 teatteripaketit ovat nyt myynnissä! Kysy ryhmällesi tarjousta mahtaviin teatteripaketteihin Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi tai Uudenkaupungin teatterista 02-8451 5440.

 

Varaukset ja tiedustelut
Hotelli Aquarius
Kullervontie 11 B
23500 Uusikaupunki
+358 (0)2 841 3123
hotelli@hotelliaquarius.fi
http://www.hotelliaquarius.fi/

ddd