Kokoushotelli kauniissa Varsinais-Suomen saaristomaisemassa

Laatu, miljöö ja joustava sekä ystävällinen asiakaspalvelu

Kun laatu, miljöö ja joustava, ystävällinen asiakaspalvelu ratkaisee kokouspalvelujesi tarjoajan, on Hotelli Aquarius varsin oikea valinta. Kauniissa varsinais-suomalaisessa saaristomaisemassa sijaitseva kokoushotelli Aquarius tarjoaa käyttöönne kokoustilat, joiden tunnelma ja varustelu vastaavat tämän päivän kokousvieraan vaatimuksia. Kattavat oheispalvelumme takaavat kokousvieraillesi paitsi tehokkaan mutta myös antoisan kokouspäivän.

 

Kokouksien lomaan piristystä aktiviteeteilla

Kokoushotelli Aquariuksessa järjestät vaivattomasti paitsi pienet johtoryhmän kokoukset, mutta myös esimerkiksi koko henkilökuntasi koulutuspäivät ja kick-offit. Ryhmätyöhuoneissa työskentely onnistuu kokouspäivän lomassa luontevasti. Suurimmassa kokoussalissamme Crusellissa kokoontuu kerralla 254 henkeä. Tila sopii erinomaisesti muun muassa yhtiökokouksiin ja muihin isoihin tilaisuuksiin.
Pidempiin kokouksiin kuuluu erottamattomana osana rentouttava saunailta kokouspäivän päätteeksi. Kokouspäiviin sopii myös yhdistää aktiviteettia esimerkiksi keilauksen merkeissä.

Monipuoliset kokoustilat isoon ja pieneen tilantarpeeseen

Tarjoamme käyttöönne kaksi erillistä saunatilaa, jotka ovat myös yhdistettävissä toisiinsa. Yhteensä saunatiloihin mahtuu kerralla jopa 30 henkeä. Poreallas ja saunakabinetti kruunaavat onnistuneen kokouspäivänne.

Paitsi työskentelyyn, kabinettimme soveltuvat mainiosti myös pieniin perhejuhliin ja vastaaviin vastaanottoihin. Tutustu valmiisiin kokouspaketteihimme ja jätä meille tarjouspyyntö kokouspalveluistasi.

Varaukset ja tiedustelut myös sähköpostitse tai puhelimitse myynti@hotelliaquarius.fi / 044-5610077

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Kabinetti Wellamo 58 ap. ja Waltikka 82 ap.

Pääravintolan yhteydessä sijaitsevat Wellamo ja Waltikka ovat sekä eroteltavissa toisistaan että ravintolasalista siirtoseinillä. Kabinetit soveltuvat mainiosti myös vastaanottojen ja pienten juhlien järjestämiseen, tarjoten asiakkaille kauniin merimaiseman.

 

Sauna ja saunakabinetti

Kokous löylyn lämmäössä? Miksipä ei! Tarjoamme monipuoliset saunatilat myös kokouskäyttöön. Käytössämme on kaksi saunaa, joista toinen on 20 hengelle ja toinen 10 hengelle sekä viihtyisä saunakabinetti miellyttävällä poreammeella. Saunat voi myös yhdistää toisiinsa. Saunakabinetti sopii niin astetta rennompiin tilaisuuksiin kuin myös kokoustilaksi esimerkiksi luennolle tai palaverille. Kabinettiin tilauksesta myös tarjoilut.

Suuri kokoussali – Crusell 245 ap.

Kulttuurikeskus samassa rakennuksessa Hotelli Aquariuksen kanssa tarjoaa mahtavat kokoustilat Teatterin muotoon rakennetussa salissa. Tässä tilassa akustiikka on kunnossa. Lisäksi auditorio tarjoaa miellyttävät kangaspäällysteiset, korkeaselkäiset tuolit varustettuina kirjoitusalustalla. Auditoriosalista veloitetaan erikseen tilavuokraa.

Näyttelytila – Liljelund-halli

liljelund

325 m2 näyttelytila. Vuokrataan rajoitetusti. Päivänvalo. Voidaan yhdistää Nervander- kokoushuoneeseen.

Lisäksi käytössämme on vielä kokoushuone Nervander, 30 ap.

Päivänvalo, vuokrataan rajoitetusti. Pöydät muunneltavissa tarpeiden mukaan.

ddd