Markkinointirekisteri

Markkinointirekisteri

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä
Hotelli Aquarius
Kullervontie 11,
23500 Uusikaupunki
+358 (0)2 841 3123
hotelli@hotelliaquarius.fi

2. Rekisteriasiat
Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.
+358 (0)2 531 1600
hotelli@hotelliaquarius.fi

3. Rekisterin nimi
Hotelli Aquarius markkinointirekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan(tilaajan) ja Hotelli Aquariuksen oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, Hotelli Aquariuksen ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella Hotelli Aquariuksen viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:
Nimi, sähköposti ja osoite.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka henkilö itse ilmoittaa täyttämällä lomakkeen Hotelli Aquariuksen hallinnoimalla verkkosivustolla. Rekisteri koostetaan Hotelli Aquariuksen asiakastietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa Asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle tai Hotelli Aquarius lukuun toimivalle palvelun tuottajalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus ja henkilötietojen käsittely liittyy. Sähköinen rekisteri sijaitsee valvotussa palvelinkeskuksessa käyttäjätunnuksin suojatulla palvelimella. Hotelli Aquariuksen ja rekisteripalvelun tarjoaja huolehtivat tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan. Henkilötiedot säilytetään aina luottamuksellisina.

Tarkastusoikeus, tiedon korjaaminen ja kielto-oikeuden käyttäminen
Jokaisella on oikeus tarkistaa rekisteriin talletetut itseään koskevat tiedot. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna, tässä rekisteriselosteessa mainitulle rekisterinpitäjälle. Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Jokaisella on oikeus kieltää rekisterissä olevan tiedon käyttäminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

TIETOJA EVÄSTEISTÄ (COOKIES)

Eväste on pieni tiedosto, joka tallentuu käyttäjän verkkoselaimeen. Evästeitä on kahdenlaisia: istuntokohtaisia ja pysyviä. Istuntokohtaiset evästeet ovat olemassa vain istunnon ajan ja ne poistetaan automaattisesti kun selain suljetaan.

Pysyvät evästeet ovat olemassa määrätyn ajan ja ne jäävät tietokoneelle myös istunnon loppumisen jälkeen ellet itse niitä poista. Verkkopalveluissamme käytetään sekä istuntokohtaisia että pysyviä evästeitä. Evästeet eivät vahingoita tietokonettasi tai tiedostojasi.

Nettisivumme käyttää mm. Googlen tuottamia –evästeitä. Evästeiden avulla pystymme selvittämään esimerkiksi mitä sivuja ja toimintoja kävijät käyttävät ja kuinka paljon aikaa he kullakin sivulla viettävät. Näiden tietojen avulla pystymme tuottamaan entistä yksilöllisempiä palveluita ja parantamaan juuri Sinun käyttökokemusta.

Käytämme evästeitä palveluidemme toiminnallisuuden mahdollistamiseen. Evästeiden avulla voimme myös kerätä tietoa sivustoillamme vierailevien käyttäjien päätelaitteista ja verkkoselaimesta. Eväste sisältää ainoastaan yksilöllisen, istuntokohtaisen tunnuksen jonka avulla voidaan tunnistaa sivustolla vieraileva verkkoselain.

Esimerkiksi evästeiden avulla pystymme selvittämään, mitkä mainokset olet jo nähnyt ja näin et saa aina samaa mainosta uudelleen. Evästeiden avulla pystymme tekemään sinulle tarpeitasi entistä paremmin vastaavaa sisältöä ja materiaali on tarkoituksenmukaisempaa sekä kohdistetumpaa.

Voimme käyttää myös kolmansien osapuolten hallitsemia mainontaevästeitä esitelläksemme kohdennettua  mainontaa tuotteitamme sekä omilla että muiden osapuolten sivustoilla. Voit poistaa käytöstä tietyt kolmansien osapuolten hallitsemat mainontaevästeet kolmansien osapuolten hallintasivustoilta. Näitä ovat mm. Google DoubleClick.

Lähes kaikissa verkkoselaimissa on mahdollista estää kolmansilta osapuolilta tulevat evästeet. Toimenpide tehdään selaimen asetuksista ja se estää kaikkien kolmansien osapuolten evästeet. Voit myös tyhjentää evästeet verkkoselaimen asetuksista. Tällöin eväste, joka on asetettu selaimeen ja siihen perustuva tieto tuhoutuu.  Evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden toimivuudelle (varaukset, palautteet, osto), joten Hotelli Aquarius ei takaa kaikkien palveluiden toimivuutta, jos evästetoiminnallisuus ei ole käytössä. Hotelli Aquarius ei käsittele henkilötietoja evästeissään.

Käyttämällä verkkosivujamme annat suostumuksesi edellä kuvatun kaltaiseen tietojenkäsittelyyn ja hyväksyt, että voimme:

– Kerätä tietoa verkkosivuston käytöstä, esimerkiksi vierailujen määrä ja vieraillut sivut.

– Tallentaa tietoa, millä selaimella ja laitteella verkkosivuillamme vieraillaan.

– Kohdentaa verkkosivujen sisältöä aikaisempien vierailujen pohjalta keräämiemme tietojen perusteella.

Evästeitä voidaan käyttää myös käyttäjän kiinnostusten kohteiden perusteella kohdennetun, tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvän mainonnan tuottamiseen muilla verkkosivuilla Internetissä.

Voit aina myös estää evästeiden käytön. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimesi valmistajan ohjeista.

Linkkejä käytetyimpien selainten eväste-asetuksiin:

– Internet Explorer – Firefox – Chrome – Safari

Tekijänoikeudet

Oikeudet sivustossa julkaistavaan aineistoon ovat tekijänoikeuslain ja siihen myöhemmin tehtyjen muutosten mukaisesti Hotelli Aquariuksella. Kaikki oikeudet pidätetään. Hotelli Aquarius ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden aiheuttamista vahingoista. Hotelli Aquarius ei myöskään ole vastuussa sellaisesta haitasta, joka johtuu teknisistä häiriöistä tai sivustoon linkitetystä materiaalista, joka on ulkopuolisten osapuolten julkaisemaa.

Sähköpostimarkkinointi

Hotelli Aquariuksen sähköpostitse lähettämissä uutiskirjeissä www-sivustolle osoittavat linkit voi olla varustettu joko yksilöllisillä tai kampanjakohtaisilla seurantakoodeilla, joiden avulla arvioidaan tehoa ja kohdistumista. Kaikissa uutiskirjeissä on linkki jolla voi poistua lähetyslistalta.

Sivustoa koskevaa palautetta, kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen hotelli@hotelliaquarius.fi

Lisätietoja evästeistä ja verkkopalveluiden turvallisesta käytöstä voit lukea Viestintäviraston sivuilta.

ddd