HOTELLI AQUARIUSKESTA EI TEKEMINEN LOPU KESKEN

TUTUSTU OHEISPALVELUIHIMME

Hotelli Aquarius sopii niin vauvasta vaariin. Tapahtumiemme lisäksi hotellistamme ja sen lähistöltä löytyy lukuisa määrä oheispalveluita ja aktiviteetteja, joita haluamme tarjota asukkaillemme. Kysy lisää Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi

SUPERIOR

Kiinnostaisiko keilaus?

Keilaus ja hohtokeilaus

Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa, kuin keilata ja nauttia rennosta tunnelmasta kaveriporukan kanssa ja jatkaa siitä iltaa?…

Hallissamme on neljä rataa ja suosittelemme neljä pelajaa / rata.
Normaali keilaus
Ma-pe klo 10-19 21€ / rata / tunti
La klo 10-15 21€ / rata / tunti
Su klo 10-12 21€ / rata / tunti

Hohtokeilaus
Ma-to klo 19-22 28€ / rata / tunti
Pe klo 19-22.30 28€ / rata / tunti
La klo 15-23 28€ / rata / tunti

Kenkävuokra 1 €

Koululaisryhmille normaali keilaus koulun aukioloaikoina arkisin aamu- ja iltapäivisin 14 € /rata / tunti. sis. kenkävuokran.
Koululaiset, arkisin klo 10 – 14.00 16 € / rata / tunti, sis. kenkävuokran.
Eläkeläiset ja työttömät, arkisin klo 10 – 14.00 16 € / rata / tunti, sis. kenkävuokran.

Opastushinnasto
Toivomme paikalle saapumista 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Opastukset arkisin klo 10-17 ja viikonloppuisin klo 12-15. Opastus kestää n. 15 minuuttia.

1-5 henkilöä: 11€ / krt
6-10 henkilöä: 16€ / krt
11-20 henkilöä: 21€ / krt
21 -> henkilöä: 26€ / krt
Muina aikoina sopimuksen mukaan: 26€ / krt

STANDARD

LAITTEITA JA VAPAITA PAINOJA

ISO UUSI KUNTOSALI

Aquariuksesta löydät uuden kuntosalin, jossa on kaikki tarvittava ja paljon eri laitteita. Meillä viihtyy nuori ja ikääntyvä liikkuja, kuntosaliuraansa aloitteleva ja himoharjoittelija. Voit treenata yksin tai ryhmässä, tilaa riittää.

STANDARD

Golfmatkalle merelliseen Uuteenkaupunkiin

Tule pelaamaan kierros

Tule tutustumaan Uudenkaupungin täysimittaiseen Golf-kenttään, joka sijaitsee vain kävelymatkan päässä Hotelli Aquariuksesta. Meren läheisyydestä johtuen pelikausi on Suomen pisimpiä…

Tarjoamme edullisen golfpaketin

132 € / 1HH / vrk
177 € / 2HH / vrk
247€ / 3HH / vrk

Hinnat sisältävät: Green feen, asukassaunan ja porealtaan käytön iltaisin ja runsaan aamiaisen. Hinnat voimassa rajoitetusti. Meillä käy myös liikuntasetelit.

STANDARD

Kokeile jotain erilaista

Curling ja Hiihto

VahterusRing tarjoaa ainutlaatuiset olosuhteet erilaiseen harrastamiseen. Täällä voit kokea monia vauhdikkaita ja mielenkiintoisia elämyksiä. Vahterus Ring tarjoaa puitteet useiden urheilulajien ympärivuotiseen harjoitteluun, kuten hiihto, juoksu, curling, sauvakävely, yleisurheilu ja rullaluistelu…

Hotelli Aquarius sijaitsee lähellä Vahterusringiä, tarjoten samalla erinomaiset puitteet ulkoiluun meren rannalla. Tutustu mahtaviin kuntoilupaketteihimme, ja tule nauttimaan olostasi meille.

Kuntoilupaketti
-majoitus 1 tai 2 hengen huoneessa
-aamiainen
-käynti hiihtoputkessa tai curling radalla
-saunan ja porealtaan käyttö
-illallinen

Curling
Curling on hauska ja mukaansatempaava joukkuelaji, jonka voi aloittaa kuka tahansa. Peli on helppo oppia, pelin ohjaaja huolehtii siitä, että jokainen löytää oman tyylinsä. Uudessakaupungissa curlingia voi harrastaa Vahterusringillä.

Curlingmajoituspaketti
1HH 143€/yö
2HH 108€/hlö/yö
Curling Opastus 25€/tunti
-Minimi henkilömäärä Curlingiin on 6 hlö

Hiihtoputki
Vahterusringin hiihtoputki ja hiihto-olosuhteet hakevat vertaistaan. Vaihteleva maasto ja juuri oikeat olosuhteet houkuttelevat kuntoilijan aina uudelleen nauttimaan ihanteellisista puitteista. Vahterusringin ladut ovatkin tunnettuja juuri hyvästä luistosta!

Hiihtomajoituspaketti
1HH 141€/yö
2HH 105/hlö/yö

SVIITTI

Ympäri vuoden ja tarjolla on kaikkea

Varaa kulttuurielämys

Tiesitkö, että Uudenkaupungin kulttuurikeskus sijaitsee samassa rakennuksessa Hotellimme kanssa? Varaa itsellesi, tai ryhmällesi teatteripaketti majoituksella sekä ruokailulla, ja nauti mutkattomasti päivästäsi kulttuurin sekä makuelämyksien siivittämänä! Hyvän yön unet tarjoamme teatteripäivän päätteksi mukavissa huoneissamme!

Kultturellisia elämyksiä koetaan Uudenkaupungin kulttuurikeskuksessa, kun Uudenkaupungin teatteri tarjoaa hauskoja hetkiä; Nunnia ja konnia, Autotehdas,Housut Pois, Sylvia, Tuija ja laulava Patja sekä vierailunäytökset Yhdessä 40 V. sekä Saikkua, kiitos! Katso lisää näytöksistä ja tarkemmista ajankohdista Uudenkaupungin Teatterin sivuilta.

Teatteripaketit alkaen 43,50 / hlö
Paketti 1: Nunnia ruoka ja teatterilippu 47,50 €/(15 hlö tai yli) 49,50 € (alle 15 hlö)
Salaattibuffet: Vihersalaattia, talon kastiketta, Hedelmäistä juustosalaattia, Savulohi-perunasalaattia, Marinoituja kasviksia ja vihanneksia, Leipälajitelma ja levitteet
Lämminruokabuffet: Itämaista Riisilihaa, grillattua kananpoikaa, tummaa mustaherukka kastiketta, katkarapu-vihanneswokkia, salsaa, tuoreyrtti-perunoita
Jälkiruoka: talon vadelma-mustikkapiiras, vaniljakerma, kahvi/ tee
(Buffet, jos ryhmässä 15 hlö tai enemmän, muussa tapauksessa lautastarjoilu)

Paketti 2: Nunnia ruoka ja teatterilippu 57,50 €/(väh. 15 hlö) 59,50 € (alle 15 hlö)

Salaattibuffet: (vihersalaattia, talon kastiketta, hedelmäistä juustosalaattia, savuporo-perunasalaattia, marinoituja kasviksia ja vihanneksia, leipälajitelma +levitteet)

Lämminruokabuffet: (paistettua lohta -suppilovahverokastiketta -tilliperunoita, häränfileetä -madeirakastiketta -kermaperunoita, puuhiillä grillattua kananpoikaa -talon appelsiini-currymajoneesia, tuorekasvis-papupannua -talon salsaa)

Jälkiruoka: tyrniparfait -suklaakastike, kahvi/ tee (Buffet, jos ryhmässä 15 hlö tai enemmän, muussa tapauksessa lautastarjoilu)

Teatteripakettiisi voit yhdistää helposti: majoituksen, tilaussaunan, keilausta Aquarius Bowling keilahalissa tai muita aktiviteetteja, kuten golfia, hiihtoa tai curlingia. Pakettimme sopivat niin isoille kuin pienillekkin ryhmille, ja räätälöimme mielellämme juuri teidän ryhmälle sopivan paketin.

Kysy ryhmällesi tarjousta mahtaviin teatteripaketteihin Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta 044-5610077 / myynti@hotelliaquarius.fi

SVIITTI

Irtaudu arjen kiireestä

Isonkarin majakkasaaren  risteily

Isonkarin majakkasaari on eteläisen Selkämeren lumovoimaisin matkailukohde. Saari sijaitsee Uudenkaupungin ulkosaaristossa. Isokari kuuluu Selkämeren kansallispuistoon. Saaren näkymää hallitsee merenpinnasta 49,4 metriä korkea punavalkoraitainen majakka. Majakka valmistui vuonna 1833 ja se on Pohjanlahden korkein.

Kysy lisää Hotelli Aquariuksen myyntipalvelusta myynti@hotelliaquarius.fi / 044-5610077